[PR] Pelanduks Reporter

[PR] Pelanduks Reporter

Gambar skandal Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck

 Gambar skandal Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck

Isu panas khairul fahmi che mat curang dan sudah ada skandal atau kekasih baru bernama dahlia teck. Khairul fahmi baru-baru ni sudah tidak begitu mesra dengan tunangnya Aimie  Harmelia. Dipercayai skandal baru tersebut merupakan punca kepada masalah perhubungan mereka. Tunangnya juga meluahkan rasa tidak puas hatinya di laman facebook mengenai sikap khairul fahmi yang semakin teruk. Khairul fahmi juga didakwa telah pun kantoi selalu keluar makan bersama skandal baru, Dahlia Teck sambil berpegangan tangan (mesra gitu). Selain tu, khairul fahmi juga didakwa belikan kasut baru untuk dahlia teck (Wah.. Siap Dapat Kasut Free Lagi).

Ni la gambar skandal baru khairul fahmi che mat tu yang bernama Dahlia Teck
 Cun Juga Dahlia Teck Ni

Wanita mana yang tidak sakit hati atau cemburu sekiranya kekasih atau tunang tersayang dah berlaku curang. Aimie  Harmelia meluahkan rasa tidak puas hatinya di laman facebook miliknya.
 Berikut ialah antara ungkapan Aimie  Harmelia di facebook 

"kau jgn nak kurang ajar sgt ek.. lg2 kau ku krg ajar ngn MAK aku.. ko igt ko tu dh super star sgt ke smpi nk kerek ngn org tua?!! aku dh byk sbr ngn kerenah ko tp jgn uji kesabaran aku!! igt sikit dr mana ko dtg"

Kredit : Melvister

Pelanduks : berfikir seketika.. Kurang ajar mcm mana yg dimaksudkan..

1 Reporter Meng'Gosip:

blogermanz said...

bukan alang².. cantik da boom

Related Post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Support PR


ShoutMix chat widget

Pelawat Hari Ini

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner